Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2017
Αγαπητά Μέλη, Φίλες και Φίλοι της ΕΛΕΜΚΕ,

Σας ενημερώνω ότι μετά τη Γενική Συνέλευση της ΕΛΕΜΚΕ που διεξήχθη στις 12 Νοεμβρίου 2017 και τις Αρχαιρεσίες που ακολούθησαν την 3η Δεκεμβρίου 2017, προέκυψαν το ακόλουθο 7-μελές Διοικητικό Συμβούλιο και η 3-μελής Εξελεγκτική Επιτροπή:

Για το Δ.Σ.
1. Πρασιανάκης Ιωάννης
2. Γράψας Βασίλειος
3. Καπασσάς Γεώργιος
4. Χαριτίδης Κωνσταντίνος
5. Βαμβακούσης Αρτέμιος
6. Αντωνάτος Αλέξανδρος
7. Κωτούζας Απόστολος

Για την Ε.Ε.
1. Πετρίδης Γεώργιος
2. Παπαδοπούλου Σοφία
3. Σιδερίδης Αιμίλιος

Στη συνέχεια κατά τη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του το νέο Δ.Σ. και η νέα Ε.Ε. εξέλεξαν ομόφωνα το ακόλουθο Προεδρείο για το Δ.Σ. και την αντίστοιχη Ε.Ε.:

Για το Δ.Σ.
1. Πρασιανάκης Ιωάννης, Πρόεδρος
2. Βαμβακούσης Αρτέμιος, Αντιπρόεδρος Α΄
3. Χαριτίδης Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος Β΄
4. Κωτούζας Απόστολος, Γεν. Γραμματέας
5. Γράψας Βασίλειος, Ταμίας
6. Αντωνάτος Αλέξανδρος, Δημοσίων Σχέσεων, και
7. Καπασσάς Γεώργιος, Μέλος

Για την Ε.Ε.
1. Πετρίδης Γεώργιος, Πρόεδρος
2. Παπαδοπούλου Σοφία, Μέλος
3. Σιδερίδης Αιμίλιος, Μέλος

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεχή στήριξη των προσπαθειών που καταβάλει η ΕΛΕΜΚΕ, με μοναδικό σκοπό και στόχο των προώθηση του ποιοτικού ελέγχου υλικών και κατασκευών με ΜΚΜ, εναρμονισμένα με τη διεθνή κοινότητα ΜΚΕ, προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Η ΕΛΕΜΚΕ συνεχώς εξελισσόμενη έχει επιτύχει τόσο την Εθνική όσο και τη Διεθνή της αναγνώριση. Τη 2-ετία που πέρασε έγιναν σημαντικά γεγονότα, όπως η συμμετοχή μας στο 19ο WCNDT της Διεθνούς Ενώσεως ΜΚΕ που έγινε το 2016 στο Μόναχο της Γερμανίας και η διεξαγωγή του 9ου ΕΣΜΚΕ της ΕΛΕΜΚΕ που έγινε στις 11-11-2016 στο ΕΙΕ στην Αθήνα. Επίσης οργανώθηκε και επετεύχθη η ψηφοφορία εξ αποστάσεως με ηλεκτρονική ψήφο στις 3-12-17, για πρώτη φορά.
Τη νέα περίοδο που έρχεται, μεταξύ άλλων, το νέο Δ.Σ. αποφάσισε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση του 6ου Διεθνούς συνεδρίου ΜΚΕ, που συνδιοργανώσουμε με το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων τον Οκτώβριο του 2018 στο Ευγενίδειο Ίδρυμα στην Αθήνα, www.hsnt.gr, τη συμμετοχή μας στο 12ο ICNDT της EFNDT που θα διεξαχθεί στο Gothenburg της Σουηδίας τον ερχόμενο Ιούνιο, και να συνεχίσουμε τις προσπάθειες της ΕΛΕΜΚΕ προς ολοκλήρωση των στόχων της.

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς και ευχές για Καλές Γιορτές,
Για την ΕΛΕΜΚΕ O Πρόεδρος

Ιωάννης Ν. Πρασιανάκης Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ