Αγαπητά Μέλη και Φίλοι της ΕΛΕΜΚΕ,

Όπως γνωρίζετε και ήδη σας έχουμε ενημερώσει, πλησιάζει ο χρόνος διεξαγωγής του μεγαλύτερου παγκόσμιου συνεδρίου ΜΚΕ, του «19th WCNDT της Διεθνούς Ενώσεως ΜΚΕ» που πρόκειται να διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούνιο από 13-17 στο Μόναχο της Γερμανίας.

Στο συνέδριο αυτό έχει προσκληθεί η ΕΛΕΜΚΕ να συμμετάσχει με τη λειτουργία περιπτέρου στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου, δια του οποίου πρόκειται να παρουσιασθούν οι δραστηριότητες τόσο της ΕΛΕΜΚΕ όσο και όλης της Ελληνικής κοινότητας ΜΚΕ στην περιοχή αυτή στη χώρα μας.

Θεωρούμε ότι αποτελεί ευκαιρία για σας και για όλους μας, εάν το επιθυμείτε και μπορέσετε να συμμετάσχετε και εσείς και να προβληθείτε και διά του περιπτέρου της ΕΛΕΜΚΕ έναντι μικρού συμβολικού κόστους.

Στόχος μας είναι να δείξουμε στην παγκόσμια κοινότητα ΜΚΕ ότι η χώρα μας είναι έτοιμη και από πλευράς ποιοτικού ελέγχου με τις σύγχρονες ΜΚΜ για την προσδοκώμενη ανάπτυξη.

Με τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία στο συνέδριο θα παρουσιασθούν πάνω από 800 επιστημονικές εργασίες, θα συμμετάσχουν πάνω από 200 εκθέτες και συνολικά θα συμμετάσχουν και θα το παρακολουθήσουν πάνω από 5.000 σύνεδροι προερχόμενοι από όλο τον κόσμο.

Στην περίπτωση που συμφωνήσετε να στηρίξετε την εθνική μας προσπάθεια σε αυτό το διεθνές  περιβάλλον ΜΚΕ, μπορούμε να αναρτήσουμε αφίσα της εταιρείας σας στο περίπτερο της ΕΛΕΜΚΕ και παράλληλα να διαθέσουμε διαφημιστικό φυλλάδιο ή άλλο αντικείμενο (στυλό ή χάρακα κ.λπ.).

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας μέσω της ΕΛΕΜΚΕ στο συνέδριο παρακαλώ επικοινωνήστε το ταχύτερο μαζί μας.

Πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε μέσω της ιστοσελίδας μας: https://hsnt.gr

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Για την ΕΛΕΜΚΕ

Ο Πρόεδρος

Ι. Πρασιανάκης

Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ

Τηλ. 6977416789