Ελληνική Εταιρεία Μη Καταστροφικών Ελέγχων
  • Εθνική Εταιρεία, Μέλος της EFNDT και της ICNDT

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο τον Καινούργιο Χρόνο

Αγαπητά Μέλη, Φίλες και Φίλοι της ΕΛΕΜΚΕ,

Το Δ.Σ. της ΕΛΕΜΚΕ σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο τον Καινούργιο Χρόνο με Υγεία, Επιτυχίες και περισσότερους Μη Καταστροφικούς Ελέγχους, που συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία, την εξασφάλιση της ασφάλειας και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Με αυτή την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε ότι η ΕΛΕΜΚΕ μετά από σκληρή μακροχρόνια προσπάθεια πέτυχε αφενός την διαπίστευση της από το ΕΣΥΔ κατά ΕΛΟΤ-ENISO: 17024 και αφετέρου τη διεθνή της αναγνώριση από όλους τους αντίστοιχους εθνικούς φορείς, αλλά κυρίως από τις δύο κυρίαρχες διεθνείς ενώσεις ΜΚΕ την ICNDT και την EFNDT.

 Έτσι τα εκδιδόμενα υπό της ΕΛΕΜΚΕ πιστοποιητικά καταλληλότητας προσωπικού ΜΚΕ μέσω των δύο πιστοποιημένων μας Ελληνικών κέντρων εκπαίδευσης και πιστοποίησης προσωπικού ΜΚΕ τυγχάνουν διεθνούς αναγνωρισημότητας.

Για το σκοπό αυτό ζητούμε τόσο από σας πού επιθυμείτε την πιστοποίηση σας σε κάποια εκ των ΜΚΜ, όσο και από φορείς που θέλετε να πιστοποιήσετε εργαζόμενους σας σε μεθόδους ΜΚΕ να προτιμάτε στηρίζοντας έτσι τον εθνικό μας φορέα, δηλαδή την ΕΛΕΜΚΕ, ιδιαίτερα αυτήν την κρίσιμη οικονομική περίοδο με την τόση ανεργία στον τόπο μας.

Τέλος σας ενημερώνω ότι το Δ.Σ. της ΕΛΕΜΚΕ αποφάσισε το 6ο Διεθνές Συνέδριο ΜΚΕ να διεξαχθεί στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2018. Σύντομα θα ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Για την ΕΛΕΜΚΕ

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Ν. Πρασιανάκης
Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ